Hojicha Latte opskrift

Hojicha latte har mange tilhængere over hele verden. Det er lavet ved at bruge pulveriseret hojicha, lidt vand og skummet mælk. Inden du går i gang med at drikke, er det dog værd at forklare, hvad dette pulver er. Det er pulveriseret hojicha grøn te, hvis blade er ristet efter at de er blevet plukket og tørret. Dette giver den en mørk farve, en dyb nøddeagtig smag og reducerer koffeinindholdet. Takket være dette kan det drikkes af børn, gravide og ammende kvinder samt mennesker, der undgår stimulerende stoffer. Hojicha latte, altså pulveriseret hojicha med tilsætning af mælk, har en mild smag, der minder om mælkekaffe eller kakao, så den kan passe til grøn te-skeptikere. Nedenfor finder du en opskrift på, hvordan du tilbereder denne drink derhjemme.

Moya Hojicha Powder 1

Hojicha Latte

Forb. tid 5 min
Ret Drinks
Køkken Japansk
Antal 1

Equipment

  • 1 Piskeris eller mælkeskummer

Ingredienser
  

  • 50 ml Varmt vand
  • 200 ml Plantemælk
  • 1 Spsk Hojichapulver
  • evt. sødning

Sådan gør du
 

  • Bland Hojicha Pulver med vand ved hjælp af en mælkeskummer eller en bambus chasen piskeris, det samme som du bruger til at lave matcha. Varm mælken op, skum og hæld hojichy-blandingen med vand over. Sød, hvis du har lyst, og nyd den nøddeagtige karamelsmag af hojicha latte.
Keyword hojicha, Hojichalatte

“We are like Tea, we don’t know our own Strength until we’re in Hot Water”
-Sister Busche

Hojicha Powder Moya

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Opskrift Vurdering




Tilmeld venteliste Vi informerer dig på mail, når dette produkt er tilbage på lager. Venligst indtast din mailadresse herunder.