Matcha Ansigtsmaske med Ghassoul Ler – Matcha Clay Mask

Matcha Ansigtsmaske med Ghassoul Ler – Matcha Clay Mask

Jeg er vild med matcha te – det er lækkert, nemt at tilberede og har en del fordele. Men vidste du, at det også kan være virkelig godt for din hud?

Der er flere og flere skønhedsprodukter på markedet, der inkluderer grøn te og matcha pulver. Men du behøver ikke købe dem for at få matcha teens fulde effekter. Du kan nemlig nemt lave ansigtspleje derhjemme. Du skal kun bruge 4 ingredienser og under 5 minutter!

Det skal du bruge for at lave din matcha ansigtsmaske:Ansigtsmaske med Matcha Pulver og Ghassoul Pulver

1 tsk matcha pulver – jeg anbefaler at bruge Traditional Grade Matcha Pulver

2 tsk lerpulver – jeg foretrækker Rhassoul fra Morroccan Legacy

1 tsk økologisk æblecidereddike

3 tsk rosenvand – eller almindeligt vand

OBS! Du kan tilpasse ingredienserne til din hud og dine behov.

F.eks kan du anvende mere eddike, hvis du har tendens til uren hud, eller undlade den helt, hvis din hud er meget følsom. Du kan også komme mere matcha pulver i, eller anvende en anden lersort.

 

Sådan laver du din matcha ansigtsmaske med ler!

  • Kom matcha og lerpulver i en lille skål. Bland dem sammen, indtil du får en ensformet pudderblanding.
  • Tilføj så æblecidereddike og rosenvand lidt ad gangen og bland godt sammen. Du burde ende med en blanding uden klumper.

OBS! Du kan variere mængden af væske i din maske. Hvis du foretrækker en fastere konsistens, kan du tilføje mindre væske. Hvis du derimod kan lide dine ansigtsmasker godt flydende, så tilføj lidt ekstra.

  • Når konsistensen er cremet og let, påfør den i ansigtet, på halsen eller kavalergangen. Disse mængder bør give dig nok maske til at dække dit ansigt og hals.Vent ca. 15 minutter – eller indtil matcha masken er tør og begunder at krakkelere.
  • Fjern ansigtsmasken med lunkent vand og en klud. Pas på med ikke at tørre den af for hårdt. Jeg tager altid masken på inden jeg skal i bad. På den måde kommer den nemmere af 🙂
  • Husk en god fugtighedscreme efter masken! Lermasker er eksfolierende og kan tørre huden lidt ud. Derfor er det vigtigt at påføre en god fugtighedscreme eller olie, når du har duppet huden tør-

Matcha maske med æblecidereddike

Så nemt er det at lave en matcha ansigtsmaske med ler! Jeg har oplevet, at den er ekstremt effektiv til at opstramme huden, samt rense den i dybden. Jeg har selv rimelig sensitiv hud, men matcha pulveret gør, at masken er mere skånsom end en traditionel lermaske. Denne maske er ikke for barsk mod min hud, men kommer stadig ind g renser den. Best of both worlds!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *