– JAPANSK MATCHA CEREMONI & WORKSHOP –

I samarbejde med Kayoko – en tea master fra Japan – organiserer vi traditionelle te ceremonier til virksomheder, institutioner eller butikker. Kayoko voksede op i Uji regionen i Japan. Det er den samme region hvor vores matcha kommer fra.

I den japanske kultur er matcha grøn te meget mere end te. Matcha te ceremonier har været en integreret del af den traditionelle japanske kultur i århundreder. Stille, sundhed, respekt og harmoni er kerne elementer.

En matcha ceremoni udføres med hjælp af en række rituelle udstyr. For en autentisk oplevelse har man brug for ceremonial matcha, en matcha skål (chawan), en matcha ske (chashaku), et matcha piskeris (chasen) og en erfaren matcha lærer. Hos Matchateria har vi adgang til alt.

 

Workshoppen giver en introduktion til den japanske teceremoni, præsentation af det rituelle udstyr og den gastronomisk potentiale af matcha. Derudover får hver deltager muligheden for at lave sin egen matcha te på den traditionelle måde. Bl.a fortæller vi om

  • Historien om matcha
  • Sundhedsmæssige fordele ved matcha
  • Matcha og te ceremonier som en del af den japanske kultur
  • Introduktion til det rituelle udstyr
  • Matcha lavning og smagsprøvning

I samarbejde med Earth Yoga i Odense har vi mulighed for at kombinere en matcha ceremoni med professionel meditation og yoga.

TIL DINE KUNDER

Matcha skål

Leder du efter en sund og lækker oplevelse til dine kunder? Lige meget om Café, helsebutik eller te shop. Vi organiserer matcha ceremonier og smagninger.

Pris fra 500,00 kr.

MED MATCHA LÆRER FRA JAPAN

“Oplev Den Autentiske japanske kultur med en matcha te ceremoni”

– Kayoko Billinger. Matcha lærer hos Matchateria –

TIL DINE MEDARBEJDER

Vores hold

Træt af Paintball og Bowling? Vi kan tilbyde dine medarbejder noget helt unikt. Book en matcha ceremoni i din virksomhed eller i vores Yoga studio i Odense.

Pris fra 2.000,00 kr.

MATCHA CEREMONIER, SMAGNINGER & WORKSHOPS MED MATCHATERIA

Interesseret i en matcha workshop?
Skriv til os på info@matchateria.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

– MATCHATERIA – 

Tilmeld venteliste Vi informerer dig på mail, når dette produkt er tilbage på lager. Venligst indtast din mailadresse herunder.