moya matcha products

Matchateria er nu ekslusiv distributør af Moya Matchaprodukter i Odense og Danmark

Vi sætter pris på kvalitet og design, når det kommer til vores produktudvalg. Derfor har vi besluttet os for at indgå et samarbejde med Moya Matcha, som er internationalt kendt for deres ekspertise og autenticitet.

HVEM ER MOYA MATCHA?

Hitomi Saito - Moya Matcha Co-Founder læs hos matchateria

Hitomi Saito – Moya Matcha Co-Founder

Moya Matcha er et Europæisk Matcha-brand stiftet af Hitomi Saito i 2015. Hitomi Saito voksede op i Kanazawa i Japan og studerede forretningsadministration.

I stedet for at følge sin profession, satsede hun på sin passion og meldte sig ind i en kokkeskole i Tokyo, hvor hun begyndte at modtage undervisning i traditionel Japansk teceremoni.

Efter at have arbejdet som lektor i Tokyo begyndte hun at arbejde og studere i Paris. I 2010 dimitterede Hitomi Saito fra Le Cordon Blue School, der er berømt for deres kulinariske talenter. Fyldt med ny viden og inspiration har Hitomi Saito aktivt været engageret i at fremme Matchate i hele Europa siden 2013. To år senere oprettede hun Moya Matcha-mærket sammen med uafhængige Matcha-landmænd fra Uji, Japan.

Hvis du ønsker at læse mere om Moya Matcha og deres historie, kan du gå til deres hjemmeside.

HAR DU SPØRGSMÅL, KOMMENTARER ELLER FORSLAG?

Tøv ikke! Dit matchahold står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på
info@matchateria.dk

Ring til os på
91 94 31 62

Følg os Online
Facebook & Instagram

Tilmeld venteliste Vi informerer dig på mail, når dette produkt er tilbage på lager. Venligst indtast din mailadresse herunder.