Matcha er pulveriseret grøn te. Teen er blevet indtaget af japanske munke i over tusind år grundet dens mange sundhedsmæssige fordele. Munkene anvender teen i deres traditionelle teceremoni og drikker den bl.a. for at forstærke deres koncentrationsevne og fokus.
Vi anbefaler, du bruger den traditionelle metode. Og vi lover, at det er hurtigere og nemmere, end du tror!
DET SKAL DU BRUGE FOR AT LAVE DEN PERFEKTE KOP MATCHA
HVORDAN LAVER MAN MATCHA TE?
Trin 1
Forvarm din skål med varmt vand og tør den af.
Tilføj derefter 1 gr matcha til skålen.

Trin 2
Hæld lidt af det varme vand (30-50 ml) i skålen.
OBS! Husk, vandet IKKE må være kogende, men maks 80 grader.

Trin 3
Hold skålen i den ene hånd og brug piskeriset i den anden.
Pisk W-tegn i matcha blandingen (zig-zag) indtil teen skummer og der ikke er flere klumper.

Trin 4
Hæld resten af det varme vand (ca. 150 ml) i skålen. Du kan justere mængde af vand og gøre din matcha stærkere eller tyndere.
Du er din egen matcha-mester!

Trin 5
Så er din matcha klar til at nyde!
OBS! Du kan evt. tilføje lidt sødemiddel (evt. honning) hvis du foretrækker en sødere te.

SE VORES VIDEO
Er du stadig i tvivl om, hvordan du tilbereder matcha te? Se vores video herunder. Laine viser dig, hvordan man gør: