Matcha Preparation –
The traditional way

It is known, that matcha tea is a superior green tea. Traditional matcha has been consumed by Japanese monks for more than a millennium due to its numerous health benefits. They used it for their tea ceremonies and before their meditation sessions in order to enhance their ability to concentrate and stay focused.

As a result, the preparation process is simple but also quite special in order to have the right taste and to keep all the good substances.

Here is how we like to prepare our matcha tea in a traditional way, step by step. First, put your favourite music, follow the steps below and then enjoy the special taste notes of the traditional matcha green tea.

– MATCHA –
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Opbevaring, Sundhed, Tilbehør … ?

MATCHA UDSTYR & INGREDIENSER DU HAR BRUG FOR

matcha pulver i skål

Cirka 1 gram Premium eller Traditional matcha pulver

Blå matcha skål

Din yndlings (matcha) skål

Matcha piskeris med bambus

1 matcha piskeris
For busy people: matcha shaker

matcha bambus ske

For nerds: 1 bambus ske – holder den perfekte mængde pulver

MATCHA TILBEREDNING PÅ DEN TRADITIONELLE MÅDE

Trin 1 

Kom 1 gram premium eller traditional matcha pulver i en skål

Kom en teskefuld matcha pulver i skålen

Trin 2 

Hæld lidt varmt vand (30 – 50 ml) ned i skålen. OBS Vandet må ikke koge – 80 grader er perfekt.

Hæld vand ned i skålen

Trin 3

Brug et matcha piskeris eller skummer og pisk til i W-Form (Zig Zag) inden konsistensen bliver skummende.

Brug matcha piskeris

Trin 4

Hæld resten af vandet (omkring 150 ml) ind i skålen – Find ud hvor stærk eller tynd din matcha te smager bedst.

Hæld mere vand

Trin 5

Server gerne lidt sødt til matcha eller kom noget honning ind i teen.

Matcha er færdig

WATCH OUR VIDEO