Te til døren

Du kan inde på Matchateria finde de forskellige måder at bruge matcha pulver på. Mange tror at matcha te kun er til at drikke. Det kan i stor stil drikkes, både varmt som koldt, og det er rigtigt sundt for kroppen, da matcha indeholder ca. 137 gange flere antioxidanter end almindeligt grøn te. Matcha kan du dog også bruge i mange andre sammenhænge. Pulveret kan du for eksempel bruge i alverdens opskrifter. Det er i dag ikke svært at holde sig sund, da man stort set kan få alt leveret til døren. Vores matcha te kan du nemt og bekvemt bestille online og få leveret lige til din hoveddør.

økologiske madvarer

Det er super vigtigt at holde sig sund, ved at dyrke motion og spise varieret. Hvis man vil slanke sig, eller forblive i samme vægtklasse, vægter indtagelsen af mad og drikkevarer ca. 80%, og de resterende 20% går til motion. Det er der rigtigt mange som ikke er klar over. I en travl hverdag kan det være svært at få motioneret 4 gange om ugen, samt tilberede lækre, sunde og varieret måltider. Et lidt nyere koncept man kan få leveret til døren, er måltidskasser. Med en måltidskasse leveret til døren kan du slippe for de trælse ture i supermarkedet, udførelse af madplaner og du kan spise sundt og varieret hver dag.

Nem, hurtig og sund aftensmad

En måltidskasse er lavet til dig, som ikke har nok timer på et døgn. Der er et hav af forskellige måltidskasse leverandører, hvorfor du derfor er sikret at finde den måltidskasse som passer til dig og dine behov. Du kan få alt fra den børnevenlige kasse, vegetarkassen til fiskekassen og mange flere. Så snart du har fundet den rigtige måltidskasse, kan du selv bestemme hvor ofte du vil have leveret mad, og til hvor mange dage. Fordelen ved at få måltidkasser leveret er, at du ikke behøver at være hjemme når kassen bliver leveret. Du kan nemlig helt selv vælge hvor de skal stille den. Så bliver det ikke nemmere vel?

Til dig som vil køre en sund livsstil, findes der en god bunke af sunde og grønne måltidskasser. Med måltidskasserne hører der opskrifter til. Disse opskrifter tager højst 30 minutter at tilberede. Du kan derfor på under 30 minutter spiser en lækker og sund ret, og derved undgå kedelige frysepizzaer, Take Away eller den ugentlige lasagne.

Det bliver ikke nemmere, hurtigere eller sundere at undgå måltidskasser. Hvis du er all in omkring at leve sundere, så bestil også noget matcha pulver – du vil se en stor forskel på dit energi niveau!

Fokus på økologi

Danskere er de sidste år blevet meget mere bevidste om hvad der proppes i munden. Med det menes der, at danskerne er blevet meget mere bevidste omkring sundhed og økologi. Stort set de fleste måltidskasseudbydere leverer 100% økologiske råvarer. Du er på den måde sikret at få de bedste råvarer leveret. Der er desuden også flere vitaminer og næring i økologiske grøntsager og frugter. Ved ikke-økologiske produkter, fjerner sprøjtegiften nemlig mange af vitaminerne.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tilmeld venteliste Vi informerer dig på mail, når dette produkt er tilbage på lager. Venligst indtast din mailadresse herunder.